søndag 26. juni 2011

Videoer om adopsjon

Adopsjonsforum har lagt ut videoer på YouTube om adopsjonsprosessen og andre aktuelle ting for de som er interessert i adopsjon. Disse videoene er søte og nyttige - for dem som har kommet kortere i prosessen enn oss kan det være nye ting å plukke opp i de to siste videoene, og for alle andre kan det være morsomt å se de to første videoene.

Denne videoen er en reklamefilm for Adopsjonsforum og inneholder mange nydelige barn. Kunne gjerne adoptert hvert eneste ett av dem... Enjoy!

Alle barn trenger foreldre

Her er en veldig fin video om det å være adopsjonsfamilie:

Adopsjon - å bli en familie

Denne er fra Barne- ungdoms- og familie-etaten (BUF-etat) og beskriver adopsjonsprosessen (det som sies om ventetider er fullstendig utdatert....):

Adopsjonsprosessen

Siste video - om Adopsjonsforum, som er den største av de godkjente adopsjonsforeningene i Norge. Den sier litt om hva adopsjonsforeningene kan bistå med i prosessen:

Hva er Adopsjonsforum?

Ellers: Vi venter og venter... Jobber i hagen, planlegger ferier, lager god mat og går turer. Kort sagt: Vi gjør alle ventetingene!!

Og selvsagt leser jeg fortsatt bøker om adopsjon og India, og vi ser filmer fra India. I kveld blir det kanskje denne??

2 kommentarer:

  1. Hei, Fant bloggen din via via... Ønsker dere lykke til i adopsjonsventetiden. Om du har lyst på kontakt nå eller senere er vi også India-adoptanter. Vi har kommet hjem fra India med ei skjønn prinsesse. Det er bare så fantastisk herlig på godt og vondt. Hold ut i ventetiden! Det er verdt vær eneste ventedag! Hilsen fra Hilde (besøk meg på bloggen min www.smaaogstoregleder.blogspot.com og send meg gjerne en mail. Ha en fin dag. Klem

    SvarSlett
  2. Hei. Så fin blogg du har. Fant bloggen din og måtte inn å snoke litt ;o) Jeg skal ikke adoptere, men jeg er adoptert selv fra India :) så er spennende å lese om andre som skal adoptere fra det landet.
    Besøk gjerne bloggen min:
    www.monicasliv.blogspot.com

    SvarSlett